2014. június 17., kedd

Fukushima - update



3 év és 3 hónap elteltével már világosan látható, milyen végzetes következményei vannak a japánokra a a fukushimai atomkatasztrófának. A rákos megbetegedések száma már most a korábbi sokszorára nőtt és a jövőben csak emelkedni fog. 
 
Ilyen egy rákos pajzsmirigy (forrás)



Bizonyára sokan olvasták a Global Research-ön megjelent tudósítást a fukushimai katasztrófa következményeiről. Tekintettel a dolog jelentőségére összefoglalom a legfontosabbakat. Az atomkatasztrófa egészségügyi következményeire kíváncsi Fukushimai Orvosi Egyetem 375000 fiatalt vizsgált meg a cunami által megrongált erőmű közelében. Ezek 48%-a szenved olyan pajzsmirigy-rendellenességben, amely később rákhoz vezet. Ezen kívül már most több mint 120 rákos gyereket találtak, noha a katasztrófa előtti gyakoriság alapján csak háromra lehetett volna számítani. Azaz a növekedés mintegy 40-szeres. Ezek az adatok a rákos megbetegések pontosan olyan arányú növekedését mutatják, mint az 1986-os csernobili szerencsétlenség után.
Természetesen nem hiányoznak azok a tudósok, akik szerint a katasztrófa és a rákos diagnózisok ugrásszerű növekedése között nincsen semmilyen összefüggés. A Guardian például megszólaltatta a londoni Imperial College molekuláris biológia professzorát, aki szerint csak áltudósok kongatják a vészharangokat. Szerinte a szerencsétlenség legnagyobb hatása pusztán pszichológiai természetű, és egyetlen halálos áldozata sem lesz. Ezek a pszichológiai hatások, azaz a félelem és a depresszió – ez már egy moszkvai tudós véleménye – önmagukban is negatívan befolyásolják az emberek egészségi állapotát. Azaz, ha jól értjük, a vészharangot kongató áltudósok a felelősök azért, hogy elrontották a fukushimai gyerekek hangulatát, és ettől ők pajzsmirigyrákot kaptak?!
Kedves Olvasó, ne hagyja, hogy a bolondját járassák Önnel. Figyeljen arra, mi történik Japánban, mert így legalább tudni fogja, mi vár ránk Európában, ha ne adj isten háború lesz, és néhány félrehulló bomba egy atomerőműre esik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése